All for Joomla All for Webmasters

Henk’s Multimedia Dagboek

29-11-2018
Een ding is zeker ik ben geen digibeet een digibeet weet namelijk niets van multimedia maar ik ben ook geen expert maar ik zit er wel ergens tussenin.
Nu schrijf ik maar niet dat ik een digitale tik heb maar ik ben er wel gek op en ik kan dan ook rustig schrijven dat we het hier in huis goed voor elkaar hebben.
Vanaf vandaag heb ik dan ook op deze website een nieuw hoofdstuk Henk’s multimedia en ook een dagboek en ik ga ook diverse items onder de loep nemen!

05-12-2018
Je hebt mensen die totaal niets hebben met alle moderne hulpmiddelen of het niet interesseert ik begrijp dat veel ouderen er niet mee zijn opgegroeid en dus net de boot hebben gemist.
En veel mensen van mijn generatie en net iets jonger die zullen het er nog moeilijk mee krijgen omdat de wereld om ons heen steeds sneller digitaliseert alles gaat via internet en dat zal flink toenemen de komende jaren.
En ook de digitale wereld zit in een stroom versnelling vergelijk je mobiel van nu maar eens met je eerste mobiel ik denk dat heel veel mensen met een mooie mobiele telefoon lopen maar niet eens weten dat ze er meer mee kunnen dan berichtjes sturen en bellen.
En de groep mensen die het totaal niet interesseert zullen denk ik de komende jaren nog wel wat problemen ondervinden ook hier is stilstaan achteruit gaan.
De wereld veranderd in een digitale snelweg en als je niet een klein beetje meedoet dan heb je een probleem en zul je straks overal hulp bij nodig hebben.
Maar goed op dit moment is dat hier gelukkig niet aan de orde we gaan lekker mee met de tijd en ik vind het super interessant.

Word Vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *