Voorspellingen

Voorspellingen

Je hoeft niet eens paranormaal te zijn om te voorspellen wat er in de wereld van de Energie gaat gebeuren!
Toch is het zo dat het een hele wereld op zich is en ook probeert rijk te worden over de rug van arme burgers!

Ten eerste is het zo dat men het gebruik van gas gaat ontmoedigen!, de overheid wil dat we steeds minder gas gaan gebruiken!
Ze willen dat onze CV installatie elektrische gaat worden en dat we gaan koken op elektra, kortom ze willen dat over ca 10 jaar of 20 jaar het gasverbruik dicht bij de nul komt!

Om er voor te zorgen dat we overstappen naar elektra zullen ze het volgende doen……

Voorspelling van IKKE over Gas!

Ze zullen de komende jaren de prijs van het gas gaan opschroeven en de kraan gaat langzaam maar zeker dicht elke keer een beetje.
En ik denk dat ze elektra nog laag gaan houden, voorlopig nog!

Wij mensen kijken toch naar de centjes dus zullen we vanzelf overstappen naar elektra!

Nu heb ik eens gekeken naar een elektrische CV ketel, maar die zijn  duurder in verbruik!, dus niet aantrekkelijk om aan te schaffen, de overheid zal vast invoeren dat we subsidie krijgen of de BTW terug krijgen bij aanschaf!
Als je zonnepanelen hebt is het wel aantrekkelijk alles op elektra, maar vergeet niet dat je dan aan 20 panelen dan niet genoeg hebt!


Voorspelling van IKKE over Zonnepanelen!

Nederland heeft de doelstelling voor duurzame energie nog niet gehaald, dat betekent in mijn ogen dat ze panelen en andere duurzame energie nog meer gaan promoten.
En ook hier zullen ze subsidie of korting gaan geven op de aanschaf of op de BTW, maar dat blijven ze niet eeuwig doen geloof mij maar!


Tot het jaar 2020 kun je opgewekte energie terug leveren aan het net en aan de Nuon of aan een andere energie leverancier!
Maar wat daarna komt is koffiedik kijken maar dat doen we op deze pagina dus..

Voordat ik dat ga doen vraag ik me wel het volgende af, de overheid wil af van het gas en wil dat we overstappen op of naar elektra en ze willen groene stroom promoten zoals bijvoorbeeld de zonnepanelen en de warmte boiler en ik weet niet wat nog meer!
Nederland moet dus minder energie gebruiken of verbruiken!
Nu vraag ik me dus af wat gebeurt er met de leveranciers van energie, de Nuon en noem maar op!
Als ik bijvoorbeeld ga overstappen van gas naar elektra, en ik gooi nog eens een lading panelen op het dak!
Hoe verdient de Nuon dan zijn centjes, en hoe zit het met de overheid die verdienen er toch ook op!

Dus zullen ze wel met het volgende komen, de mensen die zonnen-energie zelf opwekken hebben een bedrijf in het produceren van stroom!
We moeten ons nu al inschrijven bij de kamer van koophandel om de BTW terug te krijgen en om elektra terug te leveren aan bijvoorbeeld de Nuon!
Over enkele jaren als er nog meer mensen dit doen zullen ze proberen om geld van ons te krijgen, belasting betalen over de geleverde stroom bijvoorbeeld!
Of omdat we  Salderen zullen we daar ook vast nog kosten voor moeten gaan betalen!

Ik vind groene energie prima ik ben er een voorstander van maar het moet niet zo zijn dat anderen daar weer rijk van willen of gaan worden en dat de mensen die nu mee doen met bezuinigen en groen bezig zijn straks de nieuwe melkkoeien van de toekomst worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.