All for Joomla All for Webmasters

Toeren met de Motor

16-05-2021
Het is eigenlijk niet mijn bedoeling om hier uit te gaan leggen hoe TomTom werkt, daar zijn wel zoveel filmpjes van te vinden op YouTube, dus dat ga ik maar niet doen!
Wat dan wel?
Om te beginnen, ik heb bij mijn nieuwe motor een TomTom Rider 550 gekocht, ik wil namelijk met deze motor meer gaan toeren en het is dan wel handig dat je dan een route hebt die je wilt rijden.
Met TomTom Rider moet dat helemaal goed komen.
Iedereen heeft tegenwoordig wel een navigatie systeem, of in de auto of op de fiets of op de motor of op de telefoon.
En over het algemeen word de navigatie gebruikt om van A naar B te rijden, makkelijk en je komt altijd op de plaats van bestemming aan!
Maar op een motor wil je toeren, ritjes maken dus, je wilt niet van A naar B, maar van A, naar B en van B naar C enz enz
Je wilt een rondje maken. liefst over de mooiste weggetjes en door de mooiste omgeving, nu zijn er tegenwoordig heel wat kant en klare routes, fiets routes, auto routes en motor routes, bij de ANWB kun je er veel vinden, en ook in TomTom vind je er veel.
Nu zag ik al heel veel routes staan van de hele wereld, tja sommige motorrijders zullen dat doen maar ik niet, en dat is niet omdat ik niet ene keer in het buitenland zou willen rijden maar ik heb dan moeite met de hele lange afstanden.
Maar goed in ons kikkerlandje zijn genoeg mooie routes te vinden en ook hier in de achterhoek kun je er genoeg vinden
Met TomTom MyDrive kun je zelf routes maken, je duikt op je PC en creëert de ene na de andere, met tussenstops met bezichtigen en overnachtingen alles kan en niets moet!
Ik ben er op dit moment ook mee aan het stoeien, ik heb net een route gemaakt en ga deze binnenkort rijden om te kijken of ik het goed gedaan heb.
Je kunt met MyDrive zoveel dat je wel wat hulp nodig hebt en dat is genoeg te vinden op bijvoorbeeld YouTube.
Nu heb ik dus een route gemaakt en ik ga deze dus rijden om te kijken wat anders en beter kan, je kunt bij het maken van een route ook kiezen voor bochtige wegen, en heuvelachtige wegen, dit alles kun je dus aangeven in MyDrive.

WORD VERVOLGD

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *