Help ik ben een Appelboom!

Tree of Life (Keltische Astrologie)

In de Keltische Astrologie ben ik zelf een Appelboom ik ben geboren op 31 december.

 

APPELBOOM (De Liefde) 25 juni t/m 4 juli en van 25 december t/m 1 januari
Tengere bouw, veel charme, aantrekkingskracht, aangenaam aura, flirterig, avontuurlijk, gevoelig, altijd verliefd, wil liefhebben en liefgehad worden, trouw en een tedere partner, erg gul, wetenschappelijke talenten, leeft voor vandaag, een zorgeloze filosoof met fantasie.

BERK (De Inspiratie) 24 juni
Levendig, aantrekkelijk, elegant, vriendelijk, bescheiden, houdt niet van extremen, verafschuwt vulgariteit, houdt van leven in de natuur en stilte, niet erg gepassioneerd, fantasievol, beetje ambitieus, creëert een serene en tevreden atmosfeer.

BEUKENBOOM (De Creativiteit) 22 december
Heeft een goede smaak, is bezorgd over zijn/haar uiterlijk, materialistisch, goede organisatie van leven en carrière, economisch, goede leider, neemt geen onnodige risico’s, redelijk, uitstekende levenspartner, dol op fit blijven (diëten, sporten, etc.).

CEDER (Het Zelfvertrouwen) 9 februari t/m 18 februari en van 14 augustus t/m 23 augustus
Zeldzame schoonheid, weet zich aan te passen, houdt van luxe, goede gezondheid, absoluut niet verlegen, heeft de neiging om neer te kijken op anderen, zelfbewust, vastberaden, ongeduldig, houdt ervan om indruk te maken op anderen, multi-getalenteerd, vlijtig, bezit een gezond optimisme, wacht op die ene ware liefde, is in staat om snelle besluiten te nemen.

CIPRES (De Trouw) 25 januari t/m 3 februari en van 26 juli t/m 4 augustus
Sterk, gespierd, plooibaar, neemt wat het leven te bieden heeft, tevreden, optimistisch, verlangt naar geld en waardering, haat eenzaamheid, gepassioneerde minnaar/minnares die niet snel tevreden is, trouw, heetgebakerd, weerbarstig, schoolmeesterachtig, zorgeloos.

DEN /PIJNBOOM (De Speciale)19 februari t/m 28 februari en van 24 augustus t/m 2 september
Houdt van aangenaam gezelschap, erg robuust, weet hoe hij het leven comfortabel moet maken, erg actief, natuurlijk, goed gezelschap, maar zelden vriendelijk, wordt snel verliefd maar de vlam dooft snel, geeft snel op, alles valt tegen tot hij zijn ideaal heeft gevonden; betrouwbaar, praktisch.

EIK (De Moedige) 21 maart 
Robuust karakter, dapper, sterk, meedogenloos, onafhankelijk, verstandig, houdt niet van veranderingen , houdt zijn voeten stevig op de grond, een actief persoon.

ES (De Ambitie) 25 mei t/m 3 juni en van 22 november t/m 1 december 
Buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, veeleisend, houdt niet
van kritiek, ambitieus, intelligent, getalenteerd, houdt ervan om het lot te tarten, kan egoïstisch zijn, erg betrouwbaar, trouw en liefhebber van voorzichtigheid, het brein regeert soms over het hart, maar hij/zij neemt het partnerschap erg serieus.

ESDOORN (Onafhankelijkheid van Geest) 11 april t/m 20 april en van 14 oktober t/m 23 oktober
Geen gewoon persoon, vol met fantasie en originaliteit, verlegen en gereserveerd, ambitieus, trots, zelfverzekerd, hongerig voor nieuwe ervaringen, soms nerveus, heeft veel complexiteiten, goed geheugen, leert makkelijk, gecompliceerd liefdesleven, wil graag indruk maken.

HAAGBEUK (De Goede Smaak) 4 juni t/m 13 juni en van 2 december t/m 11 december 
Van koele schoonheid, let op zijn uiterlijk en conditie, goede smaak, is niet egoïstisch, maakt het leven zo comfortabel mogelijk, leidt een redelijk en gedisciplineerd leven, zoekt vriendelijkheid en erkenning in een emotionele partner, droomt van ongewone minnaars, is zelden gelukkig met zijn gevoelens, wantrouwt de meeste mensen, is nooit zeker van zijn  beslissingen, erg nauwgezet.

HAZELAAR (De Buitengewone) 22 maart t/m 31 maart en van 24 september t/m 3 oktober
Charmant, niet veeleisend, erg begripvol, weet hoe hij/zij indruk moet maken, actieve strijder voor sociale zaak, populair, stemmig, wispelturige minnaar, eerlijk, tolerante partner, nauwgezet gevoel voor oordeel.

IEP/OLM (De Grootmoedigheid) 12 januari t/m 24 januari en van 15 juli t/m 25 juli
Plezierige vorm, smaakvolle kleding, bescheiden eisen, heeft de neiging om fouten niet te vergeven, opgewekt, houdt ervan om te leiden maar niet om te gehoorzamen, eerlijke en trouwe partner, houdt ervan om beslissingen te maken voor anderen, grootmoedig, gul, goed gevoel voor humor, praktisch.

KASTANJEBOOM (De Eerlijkheid)  15 mei t/m 24 mei en van 12 november t/m 21 november
Van ongewone schoonheid, wil geen indruk op andere maken, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, levendig, geïnteresseerd, een geboren diplomaat, maar raakt makkelijk geïrriteerd en wordt snel gevoelig in gezelschap – vaak door een gebrek aan zelfvertrouwen, gedraagt zich soms superieur, voelt zich niet begrepen, heeft maar één liefde in zijn/ haar leven, heeft moeite met het vinden van een partner.

LIJSTERBES (De Gevoeligheid) 1 april t/m 10 april en van 4 oktober t/m 13 oktober
Vol met charme, opgewekt, niet egoïstisch, houdt ervan om aandacht te trekken, houdt van het leven, beweging, rusteloosheid, is zowel onafhankelijk als afhankelijk, goede smaak, artistiek, gepassioneerd, emotioneel, goed gezelschap, vergeeft niet.

LINDEBOOM (De Twijfel) 11 maart t/m 10 maart en van 13 september t/m 22 september
Accepteert wat het leven geeft in een bedaarde wijze, haat vechten en stress, heeft een hekel aan luiheid en ledigheid, zacht en bedaard, maakt offers voor vrienden, veel talenten maar niet vasthoudend genoeg om ze tot ontplooiing te brengen, vaak jengelend en klagerig, erg jaloers  maar trouw.

OLIJFBOOM (De Wijsheid) 23 september
Houdt van de zon, warmte en vriendelijke gevoelens, redelijk, evenwichtig, ontwijkt agressie en geweld, tolerant, opgewekt, kalm, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, gevoelig, meevoelend, vrij van jaloezie, houdt van lezen en het gezelschap van wereldse mensen.

POPULIER (De Onzekerheid)  4 februari t/m 8 februari van 1 mei t/m 14 mei en van 5 augustus t/m 13 augustus
Ziet er erg decoratief uit, niet erg zelfverzekerd, alleen dapper als het nodig is, heeft welwillendheid en een plezierige omgeving nodig, erg kieskeurig, vaak eenzaam, grote vijandigheid, artistieke aard, kan goed organiseren, neigt naar filosofie, betrouwbaar in elke situatie, neemt het partnerschap serieus.

SPAR (De Mysterieuze) 2 januari t/m 11 januari en van 5 juli t/m 14 juli
Buitengewone smaak, waardigheid, gekunsteld, houdt van alles dat mooi is, humeurig, koppig, neigt naar egoïsme maar houdt van degenen die hem na staan, nogal bescheiden, erg ambitieus, getalenteerd, vlijtig, ontevreden minnaar, heeft veel vrienden, veel vijanden, erg betrouwbaar.

VIJGENBOOM (De Gevoeligheid) 14 juni t/m 23 juni en van 12 december t/m 21 december
Erg sterk, eigenzinnig, onafhankelijk, laat geen tegenstrijdigheden toe in argumenten, houdt van het leven, zijn familie, kinderen en dieren, een beetje een sociale vlinder, goed gevoel voor humor, houdt van ledigheid en luiheid, is praktisch van aard en intelligent.

WALNOTENBOOM (De Passie) 21 april t/m 30 april en van 24 oktober t/m 11 november
Meedogenloos, vreemd en vol met contrasten, vaak egoïstisch, agressief, nobel, brede horizon, onverwachte reacties, spontaan, ongelimiteerde ambitie, niet flexibel, moeilijke en ongewone partner, niet altijd geliefd maar vaak bewonderd, ingenieuze strateeg, erg jaloers en gepassioneerd, sluit geen compromissen.

WILG/SCHIETWILG (De Melancholie) 1 maart t/m 10 maart en van 3 september t/m 12 september
Mooi, maar vol met melancholie, aantrekkelijk, erg meevoelend, houdt van alles wat mooi en smaakvol is, houdt van reizen, een dromer, rusteloos, wispelturig, eerlijk, kan beïnvloed worden maar is niet makkelijk om mee te leven, veeleisend, goede intuïtie, lijdt in de liefde maar vindt soms een verankerende partner.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.