Project 1 De Dikke Dames

Project 1 is een schilderij die ik tussen het lessen door maak met acryl verf, een eigen keuze en een eigen invulling, doen is leren en op deze wijze kan ik dus geleerde dingen toepassen, nu is dat nog beperkt omdat ik net begonnen ben met de lessen maar toch!
De dikke dames is een schilderij die ik van internet heb geplukt en na gemaakt heb, nu is dat heel erg moeilijk omdat je nooit de kleuren en de technieken toe kan passen van de persoon die het heeft geschilderd.
En namaken is, het namaken vind ik dus erg moeilijk maar ik zie het ook als leer projecten, gewoon doen en met vallen en opstaan de schilderij afmaken, hoe moeilijk het ook mogen zijn!
Het voordeel van verf is dat je er zo weer overheen kunt schilderen met een nieuw laagje!
Maar goed hij is gelukt en toch nog redelijk geworden toch?

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.