Navigatie op de Motor

We weten tegenwoordig overal de weg, of dat nu ter land ter zee of in de lucht is, en dat allemaal met behulp van navigatie!
Je tikt een bestemming in en de nav brengt je er naar toe, van A naar B en dat ook nog eens met allerlei hulpmiddeltjes, zoals flitsers aanduiding, snelheid aanduiding, rijweg hulp enz.
Ook op de motor hebben we natuurlijk Navigatie, ik heb gekozen voor de TomTom Rider 550, en dat is zoals de meeste navigatie systemen het brengt je van A naar B.
Maar de Rider kan meer met behulp van TomTom MyDrive kun je zelf je routes samenstellen of downloaden, je creëert met behulp van dit programmatje routes, niet van A naar B, maar van A naar B naar C, naar D enz enz totdat je een mooie rondrit hebt gemaakt, in deze route kun je tussenstops invoegen, en nog veel meer, je kun t bij het creeen aangeven of je een heuvelachtige route wilt, en wil je veel of weinig bochten, wil je autowegen en zandwegen vermijden ook dat kan.
Kortom je kan zelf hele mooie creatieve routes ontwerpen, via WiFi doorsturen naar je TomTom en vervolgens met je motor rijden, hoe mooi en simpel kan het zijn!
En je kunt ook nog eens heel veel routes op internet vinden die je in no time in je TomTom kunt zetten, en rijden!
TomTom kun je met behulp van een beugel op het stuur monteren, en daar klik je dan je TomTom in, en als je ook nog eens een communicatie setje in je helm hebt dan krijg je alles ook nog eens via de oortjes te horen!
Ik vind een navigatie als je wilt toeren onmisbaar, elke keer afstappen en een kaart raadplegen is niet haalbaar.
Binnenkort ga ik wat ritjes rijden en dan schrijf ik vast nog de plussen en minnen op in deze blog!

Dus word vervolgd

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *