Lassen zonder kijkers

30-01-2022
Ik heb nog steeds geen centimeter gelast haha ik moet eerst de werkplaats eens opruimen, straks als het voorjaar begint dan ga ik zeker wat lassen, ik wil nog wat dingetjes maken voor in de tuin, een kunstwerkje of zo!

IKKE

18-11-2021
Eigenlijk moet ik me schamen, ik heb een lasapparaat gekocht en nog geen centimeter gelast, puur omdat ik op dit moment met heel veel andere dingen bezig ben dan dat, maar als we gezond blijven ga ik er volgend jaar zeker mee aan de slag, ik wil het leren zodat ik o.a. wat leuke dingen kan maken voor in de tuin!

Dus geduld, dit word vervolgd

IKKE

15-10-2021
Ik heb een lasapparaat besteld en dus ga ik een poging wagen om te leren lassen, daar ga ik de komende weken mee beginnen en wie weet schrijf ik er wel over, de pagina (deze dus) is er klaar voor!
Nu zul je je wel afvragen wat ik nu met een lasapparaat moet nou dat is een goede vraag, ten eerste begint het met de wil om te leren lassen en dat is een!
Dan wil ik wat kunstwerkjes gaan maken voor in de tuin, ideeën zijn er al maar voordat dat zo ver is zal ik toch wel eerst moeten leren!

Word dus vervolgd.

IKKE
18-11-2021
Eigenlijk moet ik me schamen, ik heb een lasapparaat gekocht en nog geen centimeter gelast, puur omdat ik op dit moment met heel veel andere dingen bezig ben dan dat, maar als we gezond blijven ga ik er volgend jaar zeker mee aan de slag, ik wil het leren zodat ik o.a. wat leuke dingen kan maken voor in de tuin!

Dus geduld, dit word vervolgd

IKKE

15-10-2021
Ik heb een lasapparaat besteld en dus ga ik een poging wagen om te leren lassen, daar ga ik de komende weken mee beginnen en wie weet schrijf ik er wel over, de pagina (deze dus) is er klaar voor!
Nu zul je je wel afvragen wat ik nu met een lasapparaat moet nou dat is een goede vraag, ten eerste begint het met de wil om te leren lassen en dat is een!
Dan wil ik wat kunstwerkjes gaan maken voor in de tuin, ideeën zijn er al maar voordat dat zo ver is zal ik toch wel eerst moeten leren!

Word dus vervolgd.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.