De Klusjesman

Een opleiding voor klusjesman heb ik niet gehad maar klussen is wel iets wat ik veel doe en dat moet je ook wel met een oud huisje en ik doe alles zelf.
Ik kan erg veel dat heb ik o.a. geleerd door aan te pakken iets wat ik van huis uit heb meegekregen gewoon aanpakken.
Kan ik niet ligt op het kerkhof en wil ik niet ligt er naast, dat was de slogan van mijn moeder!
En dat heb ik goed in mijn oortjes geknoopt kan ik hier schrijven ik kan dan ook heel veel zonder mij zelf op de borst te kloppen ik ben gezegend met twee rechterhanden en ik pak het gewoon aan en dan zie ik wel hoe ver ik kom!
Weet ik iets niet dan duik ik erin en leer ik het of zoek het op ik heb een hele nieuwe schuur gebouwd van zeven meter lang met een pannen dak erop in deze schuur komt een badkamer van 3 x 3 meter waar ik nu me bezig ben en ik heb de afgelopen week mijn eerste buitendeur gemaakt voor de badkamer.
Als ik veel geld had gehad dan had ik het laten doen maart helaas  dus heb ik met vallen en opstaan het allemaal maar zelf gedaan.
Oké het is dan wel een dertig jaren plan geworden omdat ik na al die jaren die ik hier woon nog steeds bezig ben maar goed een goede reden om in beweging te blijven want stilzitten is niet echt een hobby van mij!

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.