De Schrijver

Schrijven is een van de dingen die ik graag doe daar ben ik ooit na de scheiding mee begonnen.
Sinds die tijd schrijf ik over van alles en nog kijk maar eens op www.henkhorck.nl dat is mijn andere website de schrijf website!
Deze nieuwe website is bedoeld voor de verhalen die ik schrijf en ga schrijven vooral het laatste.
Ik ben een geboren Tukker ik ben geboren in Haaksbergen mijn beide ouders kwamen beide van de boer waar ik dan ook veel tijd heb doorgebracht in mijn kinderjaren!
We waren veel bij de ouders van mijn moeder dus mijn opa en oma en er was altijd van alles te beleven ik heb dan ook alleen maar goede herrieneringen aan mijn jeugd.
Thuis werd er in dialect gesproken vooral mijn moeder kon dat als de beste en Nederlands was iets wat ze dus niet goed beheerste en dat krijg je als kind dan ook mee.
Ik spreek dan ook met en Twentse tongval wat niet iedereen prettig vind en wij Tukkers praten dan ook nog eens binnenmond’s tja het is niet anders en elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Je vind dit ook terug in mijn schrijven, het zijn niet altijd de correcte zinnen en ik heb altijd ruzie met de komma’s tja had ik bij Nederlands maar beter moeten opletten!
Nu wil ik beter leren schrijven ook een van de redenen van deze websites ik heb opgezocht hoe je een goede schrijver kunt worden en dat kan alleen maar door te schrijven!
De tip was om een onderwerp te nemen en daar tien minuten over te schrijven niet langer en niet korter!
De beste man van deze tip schreef erbij dat hij de eerste keer in tien minuten twaalf zinnen of zo op papier had gekregen en nu drie of vier A4 papiertjes vol in dezelfde tijd!
Ik heb op de website .NL een item dieren gemaakt omdat ik denk dat er veel over geschreven kan worden op vele manieren!
In mijn Ditjes & Datjes komen de korte berichten over thema’s die op het moment van schrijven spelen, heb net en klein stukje gepost over Sint en Piet(en).
Het mooie van mijn websites is dat je een reactie kunt plaatsen hopelijk worden het positieve reacties maar goed we zullen zien!

IKKE (geschreven op 18-11-2017)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.