Apple

I Love Apple producten en ik heb er dan ook een paar zoals o.a. een iPhone, iPad en een Apple TV ik heb mijn iPad al jaren en hij doet het nog super ik kan er op lezen films kijken en noem maar op.
Het voordeel van Apple vind ik de besturing programma die regelmatig word ge-update en altijd werkt er is nooit nooit storing en alles werkt samen zonder problemen het enige nadeel wat ik vind van Apple is dat ze duur zijn vooral dit jaar zijn de prijzen omhoog geschoten.
Nu zijn er ook mensen die Apple maar niets vinden en kiezen voor Android maar ik zelf heb er niets mee het is wel zo dat zonder Apple de hele telefoonmarkt er heel anders had uitgezien, Apple heeft als eerste de iPhone op de markt gebracht en die was de basis is voor alle mobile telefoons.
Maar goed ik ben een Apple fan dat steek ik niet onder stoelen of onder banken en ik heb nog een heel wensenlijstje wat betreft Apple producten.
De nieuwe iPad pro bijvoorbeeld met toetsenbord en dan de grote versie die menig laptop kan verslaan, de Mac Mini met toetsenbord, muis en touchpad, de nieuwe oordoppen die volgend jaar op de markt komen en ga zo maar door haha
Ach je moet wensen hebben en ik heb net een nieuwe telefoon en ik vind het wel jammer dat ze de iPad niet waterdicht maken dat zou ideaal zijn voor als je in bad ligt of gaat zwemmen en ga zo maar door maar helaas.

29-03-2019

Nou de kogel is door de kerk het eerste nieuwe ding wat ik van Apple ga aanschaffen zijn de nieuwe Airpods 2, ik heb ze besteld bij de Apple.nl
Volgende week komen ze binnen en mijn naam word ook nog in het doosje gegraveerd is dat mooi of niet?
Moet wel zeggen dat het niet echt goedkoop is maar soms moet je jezelf ook eens wat gunnen toch?
Tja ik ben nu eenmaal een Apple fan en oke het is duur en niet zo’n beetje ook maar het werkt altijd en dat kun je niet overal van zeggen.
Maar goed ik ben benieuwd hoe en wat.

IKKE

iPhone
Ik vind dat de iPhone’s er toch altijd weer strak uitzien ondanks dat de concurrent ook mooie toestellen maakt maar toch vind ik ondanks dat het zo duur is dat Apple telefoons stabieler zijn en er komen regelmatig updates en ik zelf vind het besturing systeem echt een stabiel systeem dat kun je van Android niet echt zeggen naar wat ik lees en hoor.
Ik denk dat als je eenmaal Apple hebt dat je er dan meestal bij Apple blijft en dat geldt voor andere telefoons net zo bevalt iets goed dan is er meestal geen reden om wat anders te kopen goed is goed toch?
Ik blijf bij de iPhone omdat het altijd werkt en mij super bevalt ik heb al vele jaren een iPhone en nooit problemen.
Ik heb nu de nieuwe iPhone SX Max en die bevalt me erg goed.

iPad
Ik heb ook al jaren een iPad en dat is hetzelfde verhaal als voor de iPhone ik wil wel een nieuwe de grote iPad pro wij hebben nog een oude versie die er natuurlijk na zoveel jaar ook niet sneller op wordt maar hij werk voor de rest altijd en ook goed!
Heel veel mensen hebben een iPad thuis en ook veel bedrijven werken ermee zoals in de zorg en scholen en ga zo maar even door.

Apple TV
Een Apple TV hang je aan je TV en is handig als je bijvoorbeeld een NAS hebt, ik gebruik de Apple TV voor het grootste gedeelte om Netflix te kijken en Films die ik op de NAS heb te kijken en dat werkt echt super voor de rest gebruik ik hem eigenlijk nergens voor.
Oke wel als je airplay gebruikt stel je hebt wat leuks op je telefoon die je ook aan anderen in de kamer wilt laten zien dan gebruik je airplay en stream je bijvoorbeeld foto’s, films en nog veel meer via je TV.

Apple Watch
Een slim horloge is iets voor mensen die een Apple telefoon hebben anders heb je er niets aan het is een horloge en een verlenging van je mobiel.
Mij bevalt hij super en ik gebruik hem op vele momenten op de dag, ik kan zien hoe laat het is haha, en alle berichten die er voorbij komen je kunt er mee bellen en nog heel veel meer.

Air Pods 2
Echt super handige oordoppen van Apple die ik graag gebruik, en dat zonder draad wat wil je nog meer.
Ze zitten goed in je oren en je kunt zelfs Siri commanderen.

Ipad Pro 
Ik heb nu ook een Apple iPad Pro, de grote versie met toetsenbord, pen en muis.
De muis kan ik pas gebruiken na de update naar iOs 13 maar dat komt pas later dit jaar uit.

Wensen Lijst
En misschien nog de nieuwe Macbook pro, ik schrijf nu op mijn website met de PC maar dan kan ik overal schrijven en posten.

Maar goed wensen moet je hebben of ik het ook ga aanschaffen is nog de vraag wie weet!

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.