Dagboek Motor 2012

28-08-2012

Ik zie ineens dat ik te weinig schrijf in dit dagboekje, ach motorrijders rijden liever dan dat ze erover schrijven toch, we praten er liever over.
Mijn lieve dochter gaat ook weer lessen, ze wil met al het geweld haar motorrijbewijs gaan halen, ben benieuwd.
Ik heb termo onderkleding gekocht, hadden ze bij Lidl lekker strak, en lekker koel indien het nodig is, een vreemd gevoel dat wel, maar het zit wel lekker.
Ik heb de eerste 1000 Km al weer achter me liggen, ik probeer mezelf te focussen als ik rem, ik heb op de remcursus geprobeerd goed op te letten, en probeer dat goed in praktijk te brengen, het is een kwestie van aanleren en dat probeer ik te doen, het mooiste is natuurlijk een motor met ABS, maar dat zit er voorlopig nog niet aan.
Dan heb ik nog een rugzak voor op de motor en een waterdichte beschermhoes gekocht, zodat mijn mooie motor, beter beschermt is het regent en ik met de auto ga inplaats van, hoewel ik me zelf had voorgenomen om ook met regen meer te gaan rijden.


07-01-2012

Vandaag mijn motor gestart, omdat ik nu niet rij is het beter de motor zo nu en dan even te starten en warm te laten draaien, moest een paar keer starten voordat hij pakte.
Door de vele regen en wind is er een hoge lucht vochtigheid en dat is niet goed voor de motor, tja waar wel voor.