Terug Naar Keuze Pagina

                                                                           De Moppen Trommel

                                                      Een pagina vol onzin.

Technische snufjes

Drie Japanners zitten in een café, op te scheppen over hun nieuwste technische snufjes. "Ik heb een GSM telefoon in mijn bril!" zegt de eerste.

"Al lang achterhaald joh", zegt de tweede, "de mijne is in mijn hand geďmplanteerd!".

Even later klinkt er een zoemend geluid en komt er een rits wc-papier uit de broek van de derde Japanner rollen.

"Wat is dat?", vragen de eerste twee Japanners. "Wacht even", zegt de derde, "ik krijg net een fax binnen!".

 

   

Doe het zelf !

Komt een Belg bij een ijzermateriaal handel en bestelt een boortje van 3mm en een boortje van 5mm. Dus de winkelbediende loopt naar achter en haalt de gevraagde boortjes. Als hij terug komt vraagt hij aan de Belg waarvoor hij ze nodig heeft. De Belg antwoordt dat hij een gat wil boren van 8mm.

"Ooh", zegt de winkelbediende, "waarom neem je dan niet twee boortjes van 4mm dan hoef je ze niet te wisselen."

 

Goochelaar

Een goochelaar zit op een cruise schip en doet allerlei trucjes. Maar elke keer zegt een papagaai: "De kaart zit in je broekzak!" of "Dat konijn kwam uit die doos!"

Nou, die goochelaar is het na een tijdje wel zat dat die papagaai de hele tijd zegt hoe zijn trucs in elkaar zitten dus hij stopt er maar mee. De volgende dag vergaat het schip, maar de goochelaar en de papagaai weten op een stuk drijvend hout te blijven. Na 3 uur zegt de papagaai: "Ok, ik geef het op, waar heb je het schip gelaten?"

Leven na de dood

Ik moest gisteren bij de chef komen. Hij vroeg aan mij: "Geloof jij in een leven na de dood?"

"Nee chef, hoezo?"

"Omdat je schoonmoeder, voor wie je 'n maand geleden een vrije dag hebt gekregen om haar te begraven, mij zojuist heeft opgebeld."

 

 

 

Scheiding

Een man en vrouw in scheiding staan voor de rechter met betrekking tot de toewijzing van hun dochter.

De vrouw komt haar standpunten verdedigen: "Ach, mijnheer de rechter, ik heb dat kind 9 maand gedragen, ik heb het gekoesterd en gevoed,....." En zo gaat het eventjes verder.

Dan mag de man zijn zegje doen. Hij staat rustig op, kijkt de zaal eens rond en zegt dan: "Wel, mijnheer de rechter. Als ik naar een frisdrankautomaat ga, ik steek een Euro in de gleuf en er komt een blikje cola te voorschijn, van wie is dan eigenlijk dat blikje? Van mij of van de automaat?

 

 

 

Versiertruc

Gisteren zat ik in mijn stamkroeg aan de toog. Plots komt de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb de zaak binnen. Ik denk na hoe ik ze kan aanspreken, en bestel tenslotte een van de beste flessen champagne die het café te bieden heeft. Ik hing er een briefje aan met de vraag of zij deze fles met mij wou opdrinken, en liet de fles door de ober aan de vrouw in kwestie bezorgen.

Zij las het briefje, glimlachte naar me, schreef een antwoord op het briefje, en liet de ober me dan het briefje terug bezorgen. Op het briefje schreef zij: 'Geachte heer, als ik deze fles met u moet drinken, moet er zich in uw garage minstens een Mercedes bevinden, op uw rekening minstens een miljoen euro staan, in uw broek moet 17 cm steken, en een vakantiehuis op de Canarische eilanden zou ook welkom zijn.'

Ik las dit wat grinnikend, en schreef terug: 'Geachte dame, in mijn garage bevinden zich een Porsche, een Ferrari en een Mercedes, op mijn 8 verschillende rekeningen staat telkens meer dan een mi ljoen euro, ik heb vakantiehuizen in Bali, in Rome, in Florida en ook nog ééntje in Zwitserland. Maar nooit van mijn leven, zelfs niet voor de schoonste vrouw, laat ik 6 cm verwijderen. Geeft u mij de fles maar gewoon terug.'  

Slapen

De juffrouw vroeg aan de leerlingen: 'hoelang kan een mens wakker blijven?'

Een eerste leerling antwoord: '48 uur'
Een tweede leerling antwoord: '72 uur'
Als derde antwoord Jantje, hij zegt vastbesloten: 'drie weken min een kwartier'

De juf vindt dit een ongewoon antwoord en vraagt Jantje om uitleg, waarop Jantje zegt:

'Wel, gisteren zei ons mama tegen ons papa: "kom schat, we gaan vandaag een kwartier vroeger slapen, want het is drie weken geleden!"Sleutels

Het feestje is afgelopen. Karin en Bob wandelen naar het park, dat er dichtbij ligt. Bob begint wat te rommelen. Plotseling merkt hij dat een paar meter verder een man staat, die rare bewegingen maakt richting Karin. "Hou daarmee op!" roept Bob boos. De man komt dichterbij: "Neemt u mij niet kwalijk, maar mijn vrouw heeft de huissleutel !"