Mijn Inleiding.

Na mijn scheiding ben ik over alles wat er in mijn hoofd spookte gaan schrijven, veel van wat ik schreef belande er op mijn My Space, een soort site van MSN.
Door dat schrijven kon ik nog net voorkomen dat ik helemaal doordraaide, het luchte mijn hart, en hield mijn bovenkamer nog net een beetje op orde.
Later ben ik begonnen om een site op te zetten, puur om te kijken of ik dat kon, en op deze site schrijf ik nog steeds over van alles en nog wat.
Mijn scheiding heeft me zeker drie jaar van mijn leven gekost, om alles in mijn hoofd weer op de rij te krijgen, ik heb geleerd om inplaats van achterom te kijken mijn blik naar voren te richten, meer op het heden, en vooral niet te ver vooruit.
Nu!, meer dan tien jaar later heb ik rust in mijn hoofd en in mijn leven, mijn kinderen zijn lekker met hun eigen toekomst bezig, en zo hoort het ook te zijn.
Marieke woont op zich zelf met haar twee honden en Nick woont nu in Peru.
En ik zeg de gek woon samen met een prachtige, lieve en zorgzame vriendin, waar ik veel van hou, we hebben saampjes vele plannen, dromen en wensen.
En niet te vergeten woont Rutger ook bij ons.
Er is dus veel veranderd in mijn leven na de scheiding, en nu durf ik wel te schrijven, dat ik er zeker niet slechter door of van ben geworden, hoewel alles zijn prijs heeft of had.
Ik mag dus wel zeggen dat ik wel een ander mens ben geworden, ik leef nu en morgen zie ik het wel weer ik probeer meer te genieten van het leven,
en ik ben op en top zelfstandig.

En dat zie je weer terug op deze site, ik ben meestal met meerdere dingen
tegelijk bezig in mijn leven, dat komt omdat ik van afwisseling hou,
maar tja dat ben IKKE.

Ik hoop dat je lekker rond kijkt op mijn site, misschien vind je er wel een leuk recept, of krijg je er een goed idee, of lees je een leuk verhaal, of put je kracht uit een van mijn blogjes, een ding is zeker, ik vind het heerlijk om te doen, en vind het fijn om op mijn site een stukje van mijn leven met jullie te mogen delen.  

Henk Horck

                                      Klik op de afbeelding van de katjes en ga naar het keuze scherm.