<<< Terug naar Voirige Pagina

Boekentip

T
oen ik een paar jaar geleden mijn eerste smoker kocht waren er bijna of geen Nederlandse boeken over de Smoker, gelukkig hadden we internet en was er genoeg te vinden.
Maar nu jaren later is het helemaal hot! en zijn er al vele boeken te koop nu heb ik eerlijk gezegt twee smoker boeken gekocht en daar hou ik het ook bij we hebben internet!

Maar ik wilde ook een paar boeken en dat zijn er twee geworden een Nederlands  boek en een Engels boek.

Mijn aller eerste boek is:

Smokey Goodness, het boek is geschreven door Jord Althuizen een van de jury leden van het tv programma Gril Masters de andere was Herman de Blijker
Het is een mooi boek met duidelijke uitleg vele tips en recepten zeker een aanrader!

Mijn tweede boek is:
The Big Smokerbook, Het echte werk American Style geheel in het Engels geschreven, er staan zelfs brood recepten in die je op een bbq kunt bakken.
En die benamingen zijn echt prachtig.
Zoals : Memphis style pulled pork, Mommy's meat loaf, Emma's fabulous nut wedges, en er staan er nog veel meer in echt recepten om zelf te gaan maken en er staan plaatjes in, pffff het water loopt je in de mond ik kan echt niet wachte tot mijn nieuwe smoker er is!
Alle recepten zijn nztuurlijk wel in het Engels met cups en tbs (Table spoon), en dat is ff wennen maar dat gaat goed komen!

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik druk bezig om een buitenkeuken te maken lekker buiten koken, outdoor cooking dus!!