All for Joomla All for Webmasters

Koud Roken Dagboek

13-03-2018
De Cold Smoker Generator is besteld.

De Cold Smoker Generator heeft een spiraal vorm en word gevuld met rook mot onder deze rook mot word een kaarsje aangestoken en het is de bedoeling dat de rook mot gaat roken en dan aan bepaalde gerechten een rooksmaak geeft.
Het is de koude versie dus koud roken de producten worden niet gaar maar allen voorzien van een rooksmaak.
Ik heb ook het plan gevat om zelf een klein rookoventje te maken van bloempotten dat heb ik een keer gezien en dat lijkt me wel wat in dit item kun je het straks allemaal lezen.

14-03-2018
Ik heb een leuk idee gezien ergens op internet voor een cold Smoker en dat idee ga ik namaken tenminste dat is het plan meer kan ik er nog niet over schrijven omdat ik eerst moet kijken of het mogelijk is om het na te maken en wat de kosten zijn natuurlijk dus….

15-02-2018
Het ding wat ik op internet gezien heb heb ik meteen omgezet in werkelijkheid klik op link om te zien hoe het gemaakt word  Top Idee

En dit is mijn resultaat alleen nog vuurvaste band er tussen en nog een roosteren van 28 Cm erin en dan is hij klaar mijn Cold Smoker je kunt hem ook als gewone Smoker gebruiken.
De Cold Smoker Generator is binnen alleen nog diverse soorten hout mot erbij zoeken en dan ben ik er klaar voor en de Smoker ook.

Binnenkort mijn bevindingen hij is nog niet helemaal af.
Mijn volgende project is een Pizza Oven en een Tandoori oven later hierover meer het zijn nog ideetjes dus het kan nog zo veranderen.

21-03-2018
Ik heb vandaag de eerste Smoke Dust besteld Eiken, Beuken en Appel en ik heb nog een pak Smoke Dust Mesquite gekocht ik heb gisteren nog gekeken naar speciale vuurvaste band voor de zelfgemaakt smoker en naar een rooster in de juiste maat maar nog niet gevonden.
Onder het kopje koud roken vind je een item waar je kunt zien welke houtsoort waar voor gebruikt word en kun je wat meer lezen over hun smaken.
Nog een rooster en een vuurvaste band en natuurlijk iets om te roken en we kunnen beginnen.

27-03-2018
Als het goed is komt dan deze week de Smoker Dust binnen nu nog een vuurvast koord en we zijn weer een stap verder dus als de tuin een beetje op orde is kunnen we beginnen en zullen we de Smoker gaan uittesten.

29-03-2018
Gisteren is de Smoke Dust binnen gekomen nu nog een vuurvast koord en we kunnen koud roken.

15-04-2018
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet gerookt heb ik moet nog steeds een rooster en vuurvast kort hebben en een rooster met de juiste maat heb ik nog niet gevonden maar goed ik loop er nog wel tegen aan.
Ik heb al zeezout en knoflook gekocht om te roken.

Word vervolgd….
IKKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *