All for Joomla All for Webmasters

Inleiding Passie voor Eten & Drinken.

Als kok sta je natuurlijk beroepsmatig de hele dag in de keuken en is thuis koken een heel ander verhaal de vraag word regelmatig aan mijn vriendin gesteld of ik ook altijd thuis kook en dan ook nog altijd de lekkerste dingen kook!
Nou mensen eerlijk is eerlijk het antwoord is NEE! meestal kookt mijn vriendin en ik zeg de gek kook meestal als we eters krijgen of eens wat anders op tafel zetten dan de normale kost.
Maar ik ben druk doende om vaker te koken en dan met name in onze buiten keuken, we hebben een Smoker, een pizza oven, een speciale wok plus brander, een Sous Vide Cooker, Heksen pan, Diverse Dutch Oven’s een Phillips Pasta Machine en noem maar op.
We hebben van alles in huis en ik probeer steeds vaker buiten te koken en te experimenteren met eten.
Helaas heb ik niet altijd de tijd en de zin om uren lang te staan koken maar ik probeer om toch vaker buiten te koken of binnen natuurlijk.
Ik verzamel kruiden en specerijen ik ik hou van sambal liefst zelf gemaakt vooral zelf gemaakte tomatensambal mmmm
Ik ben gek op mijn smoker heerlijk vlees garen en roken en dan maar smikkelen.
En op deze website vind je van alles over Eten & Drinken met diverse recepten en alles over de Smoker, de Dutch oven en meer.
Ook kun je lezen hoe je bier brouwt en wijn maakt kortom voor elk wat wils ik wil dit jaar de Smoker en de Dutch oven en al mijn andere mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te maken veel meer gaan gebruiken en dat kun je dan allemaal lezen op deze website.
Misschien vind je wel een recept die je zelf kunt namaken of vind je wat inspiratie er komen steeds nieuwe items bij dus blijf me volgen.

IKKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *