65 Plussers.

Is het jullie ook wel eens opgevallen dat er steeds meer 65 plussers aan kinderen beginnen?.
Deze groep 65 plussers schieten als paddenstoelen uit de grond, en je komt ze overal tegen, volgens mij is het de nieuwste rage van 2011.
Ik vind het zelf een vreemd gezicht opa’s en oma’s achter een kinderwagen, wandelwagen of iets dergelijks.
Maar het levert ook wel weer grappige plaatjes op.
De versie dat er een kinderzitje op de rollator gebouwd was, vond ik wel grappig, ik ben benieuwd wanneer de eerste aanhangers achter de schootmobielen komen, 6 kinderen erin en karren maar, handig toch.
De versie oudere dame met een kind voor en achterop de fiets, vond ik minder grappig, omaatje moest flink in de pendalen om vooruit te komen, het kraakte en steunde, ik hoop dat het geluid van de fiets kwam en niet van oma, maar levensgevaarlijk op de weg vond ik.
De 65 plussers achter een super moderne kinderwagen, in allerlei felle kleurtjes, antiek en modern ik vind het geen combinatie, vrezelijk.
Ligt het aan mij of zijn de oudjes toch potenter op die leeftijd dan menig mens denkt, ach als je de hele dag in de fut zit, wat moet je dan anders doen,  ehm ...als de konijntjes???, jong geleerd is oud gedaan, daar komt vast dat spreekwoord weg.
Hey Beernt!! ik bun to aan een nieuwe uutdaging, zullen wie nog een kind nemmen, ken nog net veur ik 70 word.
Ik denk zelf dat er betere sexuele voorlichting moet worden gegeven aan al die 65 plussers, of een verplichte sterrilisatie.
Dat vrouwen na de overgang niet meer vruchtbaar zijn staat nu ook ter discussie.
En het vraagstuk hoe het toch komt dat de wereld overbevolkt is, is hierbij ook gevonden.
Vergrijzing??, my ase!.
Oeps, Sorry!! mijn excusses, Foutje!! Het blijkt dat ik het bij het verkeerde eind heb, het zijn niet de kinderen van de outjes, nee!! het zijn de kleinkinderen van de ouderen die ik zag.
Het schijnt namelijk zo te zijn dat de moderne ouders beide fulltime moeten werken, en om al die luxe te kunnen betalen, dumpen moderne ouders hun kinderen bij opa en oma.
Ik vind deze versie nog veel leuker, je zet kinderen op de wereld en dan gaan ze bij hun oma en opa in de kost, als dat niet onder de categorie besparen valt dan weet ik het ook niet meer.
Heb je, je hele leven gewerkt, kom je in eindelijk in de fut, en denk je lekker van je rust te kunnen genieten, krijgen je kinderen hun eigen kinderen, denk je nog ohh wat leuk lief en schattig.
En dan word het maandag, krijg je ineens een lading kleinkinderen achter je deur gedropt, met de mededeling ik moet werken!!, kom ze eind van de week wel weer ophalen, toedels.
Als oudje moet je weer terug in de tijd, denk maar eens aan luiers verschonen, opa is nog niet terug van de winkel of hij kan al weer terug, en dat ligt dan niet aan de productie snelheid van het kind, maar meer aan de beweeg snelheid van opa.
En wat denk je van oma dan, oma stopt het kind naar bed, gaat oma weer naar beneden, begint het kind te huilen, oma moet dus weer naar boven, en dan komt dat kind vanzelf al naar beneden lopen, omdat oma zo lang onder weg was.
Nu zit ik me zo af te vragen of de kinderen dan later aan oma en opa vragen of ze een keertje op visite gaan bij papa en mama, wie weet vinden ze dat wel een keertje leuk.
Of misschien vragen ze zich wel af, wie die mensen toch zijn die op zondag hun vlees snijden.
Bij Oma mag alles wat mama verbiedt, is dan bij mama mag alles wat oma verbied.
Ik beschouw het voor mezelf als een wijze les, ik bereid mijn kinderen er nu al op voor dat ikke, mocht ik gezond blijven en het allemaal meemaken natuurlijk, dat ikke geen oppas opa ga worden, ik ga namelijk dan op wereld reis, haha heeeeeeeeeeeel lang.

Toedels IKKEPrint deze Pagina